ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Το τμήμα πωλητών αποτελείται από δυο ομάδες πωλήσεων (καταναλωτικού και επαγγελματικού) με επικεφαλή έναν προϊστάμενο η κάθε μια και από 8 πωλητές, οι οποίοι είναι χωρισμένοι σε ομάδες ώστε να πωλούν προϊόντα διαφορετικών εταιρειών.

Οι πωλητές του καταναλωτικού τμήματος επισκέπτονται τους 4 νομούς σε εβδομαδιαίο κύκλο.

Οι πωλητές του επαγγελματικού - catering επισκέπτονται τους πελάτες επίσης σε εβδομαδιαία βάση.

Η κάθε ομάδα πωλητών ασχολείται με συγκεκριμένες εταιρείες, έτσι ώστε ο ίδιος πελάτης να μπορεί να δέχεται επίσκεψη και από τα δύο τμήματα.

Η λήψη παραγγελίας γίνεται με την βοήθεια φορητού Η/Υ (TABLET) ώστε να υπάρχει σε πραγματικό χρόνο από των πωλητή μας πλήρη εικόνα του πελάτη όπως και της αποθήκης.

Ο τρόπος λήψης της παραγγελίας ενδεικτικά έχει ως εξής: τσεκάρισμα ραφιού, καταγραφή ανάγκης, διόρθωση του ραφιού, παρουσίαση στον πελάτη, κλείσιμο παραγγελίας, είσπραξη.

Οι πωλητές έχουν μηνιαίο ατομικό στόχο ενώ μπορούν και ανά διαστήματα να τρέξουν επί μέρους στόχους σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης ή των συνεργατών της.

Στην επιχείρηση έχουμε συνεχή εκπαίδευση των πωλητών. Πραγματοποιούνται εβδομαδιαία meeting καθώς και περεταίρω αναλύσεις όποτε χρειάζεται.

Στην κεντρική αίθουσα της εταιρείας υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν κάθε μορφής παρουσιάσεις.

    Tηλέφωνα επικοινωνίας:
2510 316871 & 316872

 

 
© 2007 - 2011 Δημήτριος Καβούκης. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Site crafted by mihalos.gr